Rijscholen in Maastricht

1. RIJSCHOOL MAASTRICHT
  1. Niet voor niets weet rijschool Maastricht, DriveYourWay, zich keer op keer weer te vestigen in nieuwe steden. Ze staan bekend om hun professionele aanpak van de auto rijlessen en dit resulteert zich in een uitmuntend slagingspercentage, tevredenheid en groei. Wil je zeker zijn dat je bij de beste rijschool van Maastricht zit? Dan zit je hier goed;

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ontvang prijsopgave

Tongerseweg 348, Maastricht

89 beoordelingen

8 jaar in bedrijf

rijschool maastricht
1. Rijschool Maastricht
9,4 (89)

Welkom bij Rijschool Maastricht. Sonja is sinds 2010  Rijschool Sonja gestart als eenmanszaak. Dit wordt ook door onze leerlingen zeer gewaardeerd, dit blijkt wel uit het hoge cijfer waarmee onze klanten ons beoordelen op het gebied van service, prijs/kwaliteit en deskundigheid. Natuurlijk zijn wij heel erg blij met dit hoge waarderingscijfer toch vinden wij dat er altijd ruimte is voor kwaliteitsverbetering, daarom zullen wij altijd blijven werken aan een nog hogere kwaliteit van onze rijopleidingen. Wij kunnen de leerlingen daarom continu helpen om op een hoogwaardige manier hun rijbewijs te halen.Ons team bestaat uit ervaren WRM gediplomeerde rijinstructeurs en zeer gekwalificeerd en klant gedreven personeel, die u zowel telefonisch als persoonlijk te woord staat. Onze rijinstructeurs volgen regelmatig cursussen om zo helemaal up-to-date te blijven. (WRM = Wet rijonderricht motorrijtuigen).Dankzij deze sterke punten zijn wij in ruim 10 jaar uitgegroeid tot een middelgrote toonaangevende rijschool die veilig en verantwoord auto rijden hoog in het vaandel heeft staan.

2. AUTORIJSCHOOL BASTIAENS

Pletzersstraat 18, Maastricht

 
 
2. Autorijschool Bastiaens
 

Of je nu gaat voor je autorijbewijs, bromfietsrijbewijs, motorrijbewijs of aanhanger rijbewijs, autorijschool Bastiaens staat garant dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest.

 
 
3. Rijschool Manfred Gilissen
 
3. Rijschool Manfred Gilissen
 

Rijschool Manfred Gilissen verzorgt zowel AUTO- ALS MOTORRIJLESSEN.De lessen zijn individueel en worden gegeven door een vaste rij-instructeurTijdens de proefles wordt gekeken naar de feeling met de auto, de verschillende handelingen en de klik tussen leerling en instructeur.Het niveau wordt bepaald en er kan een globale inschatting gemaakt worden van het aantal lessen die nodig zijn om het rijbewijs te halen.Mocht dan gekozen worden om bij Rijschool Manfred Gilissen de rijopleiding te volgen wordt alles administratief vastgelegd en vervolgafspraken gemaakt.Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en benadering zijn hierbij de speerpunten.

Melissabeemd 10, Maastricht

4. Autorijschool Edmee Aerts
4. Autorijschool Edmee Aerts
 

De grote passie voor verkeer en onderwijs heeft ertoe geleidt dat ik, Edmee Aerts, in 1992 mijn rijschool heb opgericht. Nog steeds vind ik het leuk de uitdaging samen aan te gaan met leerlingen.Naast dat ik soepel ben in rijlestijden en zorg voor ontspannen en gezellige lessen, ben ik ook gespecialiseerd in faalangst, ADHD, ADD, autisme, dyslexie, autisme en geestelijke beperkingen, en ben ik aangesloten bij MEE Limburg.De rijschool heeft een vaste vrouwelijke rijinstructrice en een hoog slagingspercentage. Rijschool Edmee Aerts is gevestigd in Maastricht.

 
 

Bovenstraat 19, Maastricht

5. Autorijschool Ed Godding
5. Autorijschool Ed Godding
 
5. Snel je rijbewijs halen? Het kan in MaastrichtLekker met je vrienden met de auto op vakantie of relaxt toeren op je gloednieuwe motor. Klinkt goed, maar dan moet je wel eerst je rijbewijs halen. Dat doe je natuurlijk bij de beste rijschool van Maastricht: Auto- en Motorrijschool Ed Godding. Na een serie lessen bij een van onze ervaren instructeurs kun je veilig de weg op met je auto, motor of bromfiets. Bij ons krijg je les van echte specialisten en les je op je gemak en in je eigen tempo. Boek die vakantie maar!

Ankerkade 125c, Maastricht

6. Autorijschool Maastricht
6. Autorijschool Maastricht

Autorijschool Maastricht is opgericht in 2013 en wij geven rijlessen in Maastricht, Bunde, Meerssen, Gronsveld en Eijsden.Wij staan voor kwaliteit en en persoonlijk aanpak. Daarnaast geloven wij dat het halen van je rijbewijs betaalbaar moet zijn. Het is haalbaar en dat laten we ook zien. Je krijgt les van een jonge en ervaren instructeur die op een leuke manier les geeft en die voor een prettige sfeer zorgt zodat jij zelfverzekerd achter het stuur zit. Je wordt optimaal voorbereid op het praktijkexamen.Wij zijn flexibel en dat houdt in dat jij bepaalt wanneer je wilt lessen, je wordt met de auto opgehaald en afgezet waar jij wilt.

Floretruwe 6, Maastricht

Tongersestraat 32, Maastricht

7. AUTORIJSCHOOL Marcel Mingels
7. Autorijschool Marcel Mingels
 

Ja dat is mogelijk! Ben je 16 jaar dan kun je starten met het leren van de theorie en natuurlijk het theorie-examen afleggen. Met de praktijklessen moet je wat langer wachten, maar ben je 16,5 jaar dan mag je officieel starten met de autorijlessen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen en slaag je dan voor je rijbewijs, dan moet je tot je 18e jaar samen met een coach ervaring opdoen. Vanaf je 18e jaar mag je dan alleen rijden.Dit heeft als groot voordeel dat je op een jongere leeftijd veel rijervaring opdoet samen met je coach. Wanneer je zelf alleen de weg opgaat ben je al veel beter voorbereid op eventuele calamiteiten die zich in het verkeer kunnen voordoen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan ouders (coaches) om een aantal lessen mee te rijden om zo beter voorbereid te zijn op deze taak.Dus ben je 16,5 of ouder en wil je op een vakkundige manier je rijbewijs halen?Dan ben je bij Rijschool Marcel Mingels aan het juiste adresOnze instructeurs zijn enthousiaste mensen die hun vak verstaan, sociaal en vakkundig zijn en conform de laatst gestelde eisen zijn opgeleid.Wij hopen jou snel bij onze rijschool te mogen begroeten!!

8. Autorijschool Maastricht
 
8. Verkeersschool Johan Mulkens
 
 

Sinds 1981 uw adres voor het snel en vakkundig opleiden voor rijbewijs A, B, bromfiets, taxi en verkeersregelaar. Zowel voor kandidaten uit België als NDL.

 

 

Vroenhovenweg 190, Maastricht
 

Vroenhovenweg 190, Maastricht

9. Cordewener Scholing
9. Cordewener Scholing
 

Cordewener scholing is een rijschool in Maastricht die zich bezig houdt met het geven van auto rijlessen in Maastricht en omgeving. Cordewener scholing zegt: Met ons kom je er wel. Zij proberen op een prettige manier les te geven en proberen zich hiermee te onderscheiden van andere rijscholen. Ze hebben verschillende soorten lesvoertuigen en bieden je de mogelijkheid om een gratis proefles aan te vragen.

10. Osseforth opleidingen
10. Osseforth opleidingen
 

Osseforth is een autorijschool uit Stein, is het bedrijf in de loop der jaren gegroeid qua leerlingen, soorten opleidingen en kwaliteit.

Osseforth Opleidingen is een Ze noemen zichzelf de ‘Trendsetter in opleidingen’; ze bieden opleidingen en lesmateriaal aan voor auto rijlessen.

11. Autorijschool Adriaens
11. Autorijschool Adrians
 

Kies voor betrouwbaar en zeker: kies voor autorijschool Adrians is de motto. Een Rij-instructeur die zich recent heeft laten omscholen om een carrière switch te kunnen maken. Heel dapper!

12. Rijschool Akkermans
12. Rijschool Akkermans
 

Voor rijlessen in: Maastricht, Meerssen, Bunde, Valkenburg, Gronsveld, Eijsden, Banholt, Cadier en Keer, Margraten en Gulpen kun je ook contact opnemen met rijschool Akkermans. 

Ook bij Rijschool Akkermans staat persoonlijke begeleiding voorop. Je lest steeds met een vaste instructeur. 

Chat openen
Hallo 👋 Hoe kunnen wij je helpen?